Biznis Start

Odaberite tarifu po meri vašeg biznisa!Tarife

Biznis Start 1


 • 0.5GB
  super brzi 4G Internet
 • NEOGRANIČENO
  razgovori u timu
 • NEOGRANIČENO
  minuti u mts mobilnoj i fiksnoj mreži
 • 60/60
 • minuti i SMS u Srbiji

400.00

Mesečna nadoknada

Biznis Start 2


 • 2GB
  super brzi 4G Internet
 • NEOGRANIČENO
  razgovori u timu
 • NEOGRANIČENO
  minuti u mts mobilnoj i fiksnoj mreži
 • 200/200
 • minuti i SMS u Srbiji

650.00

Mesečna nadoknada

Biznis Start 3


 • 3GB
  super brzi 4G Internet
 • NEOGRANIČENO
  razgovori u timu
 • NEOGRANIČENO
  minuti u mts mobilnoj i fiksnoj mreži
 • 300/300
 • minuti i SMS u Srbiji

950.00

Mesečna nadoknada

DODATNE INFORMACIJE

Neograničen Internet
U Biznis Libero Ultra tarifi super brzi 4G mts Internet je neograničen i uvek po maksimalnoj brzini!

U Biznis Start i Libero tarifama, nakon utrošenog 4G mts Interneta iz mesečne naknade, do kraja meseca omogućeno je besplatno surfovanje sa smanjenom brzinom protoka (do 64 kb/s). Za nastavak surfovanja po maksimalnoj brzini 4G mreže na raspolaganju su Vam Biznis Plus tarifni dodaci.

Obračunski interval za Internet saobraćaj je 1kB i važi u domaćem saobraćaju.

Roming saobraćaj
Za tarife Biznis Libero 30 i Biznis Libero Ultra korisnici u romingu u mrežama m:tel Crna Gora i BiH mogu besplatno da koriste neograničen Internet, neograničene odlazne pozive ka mts, m:tel CG, m:tel BiH, neograničene dolazne pozive i neograničene SMS poruke ka Srbiji.

Navedene roming pogodnosti omogućene su i za sve nove korisnike tarifa Biznis Libero 10 i 15 u promotivnom periodu do 31. decembra 2018.godine i važe godinu dana od trenutka aktivacije tarife na liniji. U slučaju prelaska na tarifu sa nižom mesečnom naknadom, korisnik gubi pravo na korišćenje uslova iz promocije.

Biznis Libero Ultra tarifa sadrži 50 minuta i 50 SMS poruka za roming u Evropi. Spisak zemalja za Biznis Libero Ultra u kojima su uključeni besplatni roming minuti i SMS poruke, nalazi se na dnu strane. Neiskorišćeni roming saobraćaj ne prenosi se u naredni mesec. Obračunska jedinica za minute iz mesečne naknade za dolazne pozive je 1s, a za odlazne je 60s. Uspostava veze se ne naplaćuje.

Roming saobraćaj se naplaćuje po standardnom cenovnika za postpaid.

Neograničeni minuti i SMS poruke u Srbiji
Biznis Libero tarife sa neograničenim saobraćajem namenjene su poslovnim korisnicima u svrhu razmene saobraćaja na pretplatničkom broju, isključivo sa mobilnog uređaja i nisu namenjene, niti se mogu koristiti za obavljanje delatnosti oglašavanja, pozivnih centara, dispečera, konferencijskih poziva, poziva sa visokim troškovima međupovezivanja, niti na drugi način koji se, u smislu Opštih uslova za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži Telekoma Srbija, smatraju zloupotrebom.

Minuti i SMS poruke ka svim mrežama u Srbiji
Biznis Start tarife pružaju neograničene razgovore u timu i ka mts fiksnoj i mobilnoj mreži.

Besplatni razgovori ka mts fiksnoj i mobilnoj na raspolaganju su nakon utroška minuta iz mesečne naknade.

Neiskorišćeni minuti i SMS poruke iz mesečne naknade prenose se u naredni mesec.

Obračunski interval za pozive je 60s.

Po utrošku saobraćaja iz mesečne naknade, cena minuta ka drugim nacionalnim mrežama je 9,90 dinara bez naplate uspostave veze, a cena SMS poruke je 4,90 dinara.

  Međunarodni pozivi
Za sve Biznis Libero tarife važe povoljnije cene poziva ka 50 zemalja: Australija, Austrija, BiH (bez m:tel mreže), Brazil, Bugarska, Crna Gora (bez m:tel mreže), Češka, Danska, Egipat, Francuska, Grčka, Holandija, Hong Kong, Hrvatska, Indija, Irak, Iran, Irska, Island, Italija, Izrael, Japan, Južna Afrika, Kanada, Katar, Kina, Kipar, Kuvajt, Liban, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Meksiko, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Pakistan, Poljska, Rumunija, Rusija, Saudijska Arabija, SAD, Slovačka, Španija, Švedska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Velika Britanija.

Uspostava veze naplaćuje se 6,99 dinara.

Međunarodni pozivi ka ostalim destinacijama naplaćuju se po standardnom cenovniku

Biznis Libero 10, 15, 30 i Ultra tarife sadrže određenu količinu besplatnih minuta za pozive ka 28 zemalja: Velika Britanija, Grčka, Danska, Indija, Izrael, Italija, Irska, Kanada, Kina, Kipar, Luksemburg, Mađarska, Malta, Meksiko, Nemačka, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, SAD, Slovačka, Francuska, Holandija, Hong Kong, Češka, Španija, Švedska.

Nakon utrošenih besplatnih minuta iz mesečne naknade, za navedene destinacije važi Cenovnik povoljnijih poziva ka 50 zemalja.

Biznis Libero tarife 10,15 i 30 sadrže i minute za pozive ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, a za Biznis Libero Ultra ovi pozivi su neograničeni. Neiskorišćeni minuti za međunarodne pozive iz mesečne naknade ne prenose se u naredni mesec i ne mogu se koristiti u romingu.

Međunardoni pozivi za Biznis Start tarife naplaćuju se po standardnom cenovniku za međunarodni saobraćaj za postpaid

Korisnici Biznis Start tarifa mogu da aktiviraju uslugu Biz InoCall koja omogućava povoljne međunarodne pozive.

Obračunska jedinica je 60s.Uspostava veze se ne naplaćuje.

Ostali saobraćaja van mesečne naknade
SMS poruka ka međunarodnim mrežama: 15,00 dinara
MMS poruka u domaćem saobraćaju: 15,00 dinara
GO4YU Calling - Talk&Text aplikacija
Pozivi i SMS ka 076 GO4YU Calling brojevima

minut razgovora - 1,20 dinara,
SMS poruka - 1,20 dinara,
uspostava veze - 7,20 dinara

Odlučite se do 31.decembra 2018. za neku od novih Biznis tarifa bez kupovine telefona i uštedite uz popust na mesečnu naknadu tokom trajanja ugovorne obaveze od 24/36 meseci.

Sve cene su prikazane u dinarima, sa PDV-om.

Vaš biznis


Uvek online

Biznis Libero Ultra donosi NEOGRANIČEN, super brzi 4G mts Internet! Uzmi Biznis Libero Ultra i budi uvek online, i to po maksimalnim brzinama!

Dostupan i u romingu

Nudimo priliku da NEOGRANIČENO razgovarate, šaljete SMS poruke i koristite internet dok ste u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ukoliko često putujete u Evropu, Biznis Libero Ultra ima i 50 minuta i 50 SMS poruka svakog meseca.

Uvek u kontaktu sa poslovnim partnerima - bilo gde u svetu

Potpuno bez ograničenja razgovarajte sa partnerima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Austriji, besplatno pozivajte čak 28 Evropskih destinacija ili kontaktirajte po povoljnijim cenama 50 zemalja širom sveta!

A u Srbiji?

Pričajte sa svojim saradnicima unutar tima, pozivajte ka fiksnim i mobilnim mrežama ili šaljite SMS poruke u celoj Srbiji - NEOGRANIČENO.